Főoldal Bemutatkozás
Hírek
Bemutatkozás
Tevékenységeink
Referenciák
& projektek
Képzések
Szakértői háló
Elérhetőség
Linkek
Vendégkönyv
   
     
 

Az Európa Universitas Kft. környezetvédelmi, műszaki tanácsadással és projektfejlesztéssel és pályázatírással foglalkozik 2002 óta. A szakértői hálót alkotó szakemberek tapasztalata azonban 1995-ig nyúlik vissza. A cég elmúlt évek során széleskörű tapasztalatra tett szert az európai uniós és hazai források felhasználásának terén; szinte valamennyi forrásból nyert vissza nem térítendő támogatásokat.

Az Európa Universitas Kft. alapítói:

Pál Attila

A cég pályázati divíziójának vezetője, 1995 óta foglalkozik pályázatírással és projektmenedzseléssel. A cég operatív irányítója, feladata továbbá a forrásteremtési tervek készítése is.


Morvai Balázs

Az Európa Universitas Kft. környezetvédelmi és településfejlesztési divíziójának vezetője. Széleskörű tapasztalatokkal bír kármentesítési és audit projektek, valamint közterületek fejlesztése (park-, útépítés) terén. A fő feladata a stratégiai menedzsment tervezése és irányítása.

 

Az Európa Universitas Kft. szolgáltatásai:  

A cég a szakértői hálóra támaszkodva teljeskörű pályázati ügyintézést kínál a forrásteremtési tervkészítésétől, és a tervezéstől kezdve, a pályázatíráson át a projekt lebonyolításával bezárólag.

 Az Európa Universitas Kft. valamennyi munkatársa készségesen várja az Ön észrevételeit, javaslatait, igényeit.