Főoldal Tevékenységeink
Hírek
Bemutatkozás
Tevékenységeink
Referenciák
& projektek
Képzések
Szakértői háló
Elérhetőség
Linkek
Vendégkönyv
   
     
 

Az Európa Universitas Kft. környezetvédelmi, műszaki tanácsadással és projekt-fejlesztéssel, valamint oktatási szolgáltatásokkal foglalkozik Az elmúlt évek során széleskörű tapasztalatra tett szert az európai uniós források felhasználásának terén, valamint a hazai finanszírozású pályázatok készítésében. A Kft munkatársai által képviselt szakértelem, valamint európai uniós és hazai pályázati rutin Magyarországon ma még kuriózum számba megy.

Három fő irányvonala a cégnek:

I. Oktatási szektor infrastrukturális és szakmai fejlesztése

Alapfokú - felsőfokú oktatás, tananyag fejlesztés, tartalmi és szerkezeti fejlesztés, módszertani kérdések, kompetencia képzés. Kiemelt partnerünk az ELTE, de sikeres projekteket bonyolítottunk le a Veszprémi Egyetemen is.

II. Pályázatírás (pályázatfigyelés, forrásszervezés, érdekérvényesítés és bonyolítás)

Pályázatfigyelés, forrásteremtési tervek készítése, pályázatírás, pályázat-követés, lobby, pályázati monitoring, lebonyolítás, pénzügyi elszámolás. Különös figyelmet fordítunk a környezetvédelmi- és mezőgazdasági infrastruktúra fejlesztések, valamint a terület- és településfejlesztés iránt. Ennek bizonyítékaként referenciáink között szép számmal szerepelnek környezetvédelmi célú pályázatok (pl. a veszprémi szennyvíztisztító telep fejlesztése), vagy önkormányzati fejlesztések (pl. SAPARD, ISPA, Phare, stb.)

III. A nyertes pályázatok esetében a hatékony és teljes körű projektmenedzsment jelenti az utolsó, de rendkívül fontos elemet, amely a sikeres megvalósulás záloga. Cégünk a következőket vállalja:

  • Kapcsolattartás, bonyolítás, képviselet
  • Jelentések, beszámolók és elszámolások elkészítése
  • Pénzügyi, szakmai kontroll, monitoring
  • Projektek tényleges, fizikai lebonyolítása
  • Nyilvánosság biztosítása

A fentiek tükrében cégek, vállalkozók, önkormányzatok és civil szervezetek számára komplex forrásteremtési átvilágítást és ezzel szorosan együttműködő pályázatfigyelést végzünk. Szakmai és pénzügyi elemzések révén kontrolláljuk a fejlesztési elképzelések pályázati adaptálhatóságát.

Cégfilozófiánk értelmében nem az eseti pályázatok elkészítése a cél, hanem a projekt-központú szemlélet és a megbízó szervezetek teljeskörű megismerésének és problémafeltárásának összehangolása, amely kiválóan alkalmas hosszútávú együttműködések kialakítására.