Főoldal Szakértői háló
Hírek
Bemutatkozás
Tevékenységeink
Referenciák
& projektek
Képzések
Szakértői háló
Elérhetőség
Linkek
Vendégkönyv
   
     
 

Az uniós tagságból eredő előnyök kiaknázása érdekében döntő fontosságú, hogy a szervezetek, vállalkozások praktikus tudás- és ismeretanyag elsajátítása útján képesek legyenek az EU támogatások és a hazai források minél nagyobb arányú felhasználására.

Definíciója:

Önálló, egymás szaktudását kiegészítő (komplementer) szakértőkből álló rendszer, melynek lényege a hatékonyság, a magas szakmai színvonal és a komplex megoldások.

Ágazati lefedettség:

A szakértői háló tagjai a sikeres projektek létrehozását és végigvitelét biztosítandó széleskörű ismeretanyaggal rendelkeznek a tervezés, a felméréstől kezdve egészen a kivitelezés ellenőrzésétig (tervezői művezetés). Ebbe beletartozik a pályázati anyagok elkészítése, a tervezési feladatok elvégzése (pl. akadálymentesítés), a közbeszerzési eljárások előkészítése, lebonyolítása, vagy akár a teljes pénzügyi elszámolás és/vagy a szakmai beszámolók készítése is.

Külön szakértőkkel rendelkezünk az alábbi területeken:

  • Képzések, tréningek szervezése,
  • Szakértői segítségnyújtás, tanácsadás, tervezés
  • EU ismeretek közvetítése, felkészítő programok szervezése,
  • Pályázati tanácsadás, pályázatírás, naprakész pályázatfigyelés,
  • Partnerkeresési szolgáltatás (hazai, külföldi),
  • Közbeszerzések,
  • Projektkoordináció, gazdasági elszámolások készítése.

Területi lefedettség:

A szolgáltatás földrajzi elérhetőségét mutatja. Jelenleg a legnagyobb kapacitással a Közép-magyarországi régióban rendelkezünk, beleértve Budapestet, de a Közép-dunántúli régió veszprémi-székesfehérvári vonalán, és a Balaton-felvidéken is erős kontaktjaink vannak. Valamint Debrecenben, Salgótarjánban, Sopronban, Siófokon, Paks környékén, Kunszentmártonban és Cegléden is.

Kiemelt szakmai partnereink:

hunioPROJEKT

Környezetvédelem, audit, infrastruktúra fejlesztési pályázatok, EU-s projektmanagement, szakértés

Innopod Solution

Folyamatszervezés, LEAN, vezetőképzés, tréningek

Szélkiáltó Bt.

Környezeti hatásvizsgálat, botanikai- zoológiai felmérések készítése, monitoring, természetvédelmi pályázatok készítése,

GrafiBit  Kft.

Szoftver- és honlapfejlesztés, arculattervezés, IT rendszerek tervezése

Idea Tanácsadó Iroda

Szervezetfejlesztés, tréningek

MXM Vision Creative Bt.

Rendezvényszervezés, nyomdai munkálatok elvégzése, fotó- és videodokumentáció készítése, kisfilmek készítése, kommunikációs feladatok ellátása, projektmenedzsment

A cél természetesen az, hogy a nemzetközi pályázatok, a minőségi nemzetközi projektek száma, valamint a hazai források elérése növekedjen az érintett a régiókban.