Europa Universitas Kft.

Cégtörténet

Az Európa Universitas Kft. 2004-ben alakult, két magánszemély tulajdonos hozta létre.

Eredetileg – ahogy ezt a cégnév is mutatja- két fő területre fókuszált: az európai uniós pályázatokra és az oktatásra, azon belül a felnőttoktatásra. Utóbbi célterület az idők folyamán visszaszorult, helyébe az innováció lépett.

Több mint 18 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött biztosítunk minőségi szolgáltatást vállalati és önkormányzati ügyfeleinknek egyaránt, legyen szó pályázati menedzsmentről, innovációs és vállalati tanácsadásról vagy akár ipari digitalizációról. Segítő kezet nyújtunk a megfelelő pályázati lehetőségek kiválasztásában, megvalósítási és finanszírozási kérdésekben, illetve a projekt megvalósítása után felmerülő fenntartási feladatokban.

Az Európa Universitas Kft. munkatársaival a legnagyobb hozzáértéssel és naprakész információkkal támogatjuk partnereiket, hogy elérjék céljaikat.

Munkatársaink

Pál Attila

ügyvezető igazgató, vezető tanácsadó, innovációs szakértő
Ügyvezető, vezető pályázati és K+F tanácsadó, innovációs szakmérnök. Az elmúlt 20 évet a gazdaságfejlesztési forrásszerzés területén töltötte, a tevékenység gerincét adó pályázatíráson, -menedzsmenten túl a forrásszerzés egyéb formáit is elsajátította (startup, kockatőke, üzleti tőkemegoldások stb.). Környezetvédelmi elkötelezettsége erős, aktív természetvédő.

Pálné Kemény Andrea

Adminisztrátor
Feltöltés alatt…

Pál Réka Adrienn

Senior projektmenedzser
Feltöltés alatt…

Pál András Attila

IT tanácsadó
Diplomámat 2022-ben szereztem az Óbudai Egyetem Gazdaságinformatikus szakán. 2 éve dolgozok ERP-k gyártásautomatizációs és Ipar 4.0-át támogató szoftverek fejlesztésén.

Kőnig Barbara Anna

Irodavezető
2021-ben szereztem meg BSc diplomámat az ELTE Savaria Egyetemi Központban, anglisztika szakon (fordító specializáció). Pályázatíráshoz, projektmenedzsmenthez köthető feladatkörökkel, irodavezetéssel 2018 óta foglalkozom. Számomra a szakmai területen belüli megfelelő munkavégzés mellett kiemelkedően fontos a pozitív munkahelyi környezet kialakítása, fenntartása, valamint munkatársaim, feletteseim munkavégzésének segítése, támogatása.

Kettinger Zoltán

Termékfejlesztési tanácsadó
Feltöltés alatt…

Herczeg Csilla

Junior projektmenedzser

2022 februárjában szereztem meg diplomámat az ELTE Gazdálkodási és Menedzsment szakán, tanulmányaimat mesterképzésen folytattam. 2020 óta dolgozom az Európa Universitas Kft-nél, jelenleg pedig K+F, innovációs, informatikai, eszközbeszerzés és önkormányzati projektek menedzselésével, pénzügyi elszámolásával foglalkozom. 

Hajzer Dóra

Junior projektmenedzser

Diplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügy Számviteli Karán szereztem, közgazdász gazdálkodási és menedzsment szakon. Jelenleg vezetés és szervezés mesterszakot hallgatok. 2022. februárjától dolgozok az Európa Universitas csapatában junior projektmenedzserként. Hazai és Európai Uniós pályázati projektmenedzsmenttel, projektnyilvánosság biztosításával, pénzügyi és szakmai beszámoló összeállításával foglalkozom. 

Liza

Mentálhigiénés support
Támogatom a hatékony munkavégzést. A jelenlétemben alacsonyabb a stressz-szint és magasabb a teljesítmény.